Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies. Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord

Maak nu jouw persoonlijke afspraak!

Over RSTB

RSTB Car Detailing is een jong en dynamisch bedrijfje dat een passie heeft voor (blinkende) auto’s.

Wat ooit begon als een hobby is ondertussen een bijna voltijdse baan geworden. Bij RSTB begrijpen we hoe belangrijk uw auto voor u is. Voor velen is hun auto hun baby, en moet deze met de grootst mogelijke zorg behandeld worden. Het is dan ook niet de bedoeling om uw auto zomaar even te detailen, maar wel om de auto terug in showroomstaat te brengen,  want door de jaren heen is er al heel veel geinvesteerd in nieuwe technieken, producten en materiaal om van uw auto terug een pareltje te maken.

RSTB car detailing biedt een compleet pakket met gespecialiseerde behadelingen aan, met enkel de beste producten met oog voor het beste resultaat, voor zowel exterieur als interieur. Natuurlijk kan u bij ons zelf uw pakket kiezen of samenstellen, dit omdat iedere klant verschillende eisen heeft. Iedere behandeling (groot of klein) krijgt altijd de volle 100% aandacht en zal dan ook de nodige tijd kosten.

Belt of mailt u naar ons komt u bij Bart terecht. Dit om u enkel de beste klantenservice te geven.
Indien u een behandeling zou willen laten doen bij ons zou ik eerst de auto willen onderwerpen aan een inspectie, zodat we de duurtijd en de kostprijs kunnen overlopen en u de nodige uitleg kunnen verschaffen over wat we juist kunnen doen voor het gewenste resultaat.

Mocht u niet tot bij ons kunnen komen voor een behandeling is dat geen probleem, dan komen wij gewoon tot bij u, het enige wat we nodig hebben is voldoende ruimte, water en een stopcontact.
Aangezien we ook op verplaatsing werken zijn we niet atijd in de atelier aanwezig. Wilt u ons eens bezoeken, informeer dan vooraf of er op het door u gewenste tijdstip iemand in het atelier aanwezig is, Dat voorkomt dat u voor een gesloten deur staat.
Ook voor het onderhoud van uw auto hebben we de geschikte produkten en raad in ons gamma, zodat u veel langer kan genieten van uw blinkende auto!


Met blinkende groeten

RSTB car detailing